Wiltonstraat 36-40, 3905KW Veenendaal
+851302162

Workshop

Plezier, enthousiasme en creativiteit zijn de kernwoorden van AOT Events. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich niet richt op 1 specifieke doelgroep. Iedereen is bij ons welkom. Wij bieden zeer diverse workshops aan, waar men niet over uitgepraat zal raken.

Een streetdance, breakdance, salsa, zumba of capoeira workshop waarin iedereen, behalve plezier, ook de benodigde lichaamsbeweging krijgt. Een DJ workshop waarin wordt geleerd hoe je zelf muziek in elkaar kunt mixen, of een rap workshop waarin ervaren word hoe rappers spelen met woorden op muziek. Maar ook kan er gekozen worden voor een workshop creativiteit, vj, graffiti, theater, comedy, fotografie, djembé en/of muziek produceren.

Naast het organiseren van diverse workshops, verzorgen wij ook de complete realisatie van een evenement. Van workshop tot einduitvoering op locatie, waar alle mede-leerlingen, collega’s, vrienden, familie en kennissen bij kunnen zijn. Met onze ervaring en expertise maken we van elk evenement een groot succes!

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte van de verschillende workshops en/of een overzicht van de verschillende pakketten die wij aanbieden, neem dan gerust contact met ons op.