Grapjassen en lolbroeken


Grappig zijn. Veel mensen denken het te zijn, maar slechts een enkeling durft uiteindelijk het podium op te klimmen om getooid met slechts een microfoon het publiek te vermaken. Woensdag 16 oktober om 20.00 uur is het zover: duik op deze avond mee in de fascinerende wereld van stand-up comedy met aanstormend en gevestigd talent uit het hele land. Een microfoon, grappen in razend tempo en het publiek. Met alleen deze ingrediënten bezorgen standup comedians het publiek een fijne avond.
Master of Ceremony is Rajko Disseldorp. Rajko was voor de zomer nog te zien bij The Comedy Factory op RTL4. Hij zal deze avond alle comedians voorstellen en in de tussentijd met scherpe en gevatte anekdotes het publiek verbaal vermaken. Er is een line-up samengesteld bestaande uit Nederlands gevestigde namen en aanstormend talent. De line-up bestaat uit: Ruuth Verhoeff, Eva Sara Vromans, Sander Oudkerk, Hassan el Rahaui, Donald Olie, Steven Stol, Patrick Meijer en Hans Heuvelman en Said el Hassnaoui (tevens organisator).
El Hassnaoui organiseert al een aantal jaar comedy avonden. Zijn voorkeur gaat uit naar kleine knusse locaties waar comedy zo intiem mogelijk kan worden gehouden. “Ik zocht naar een geschikte kleine locatie in Wageningen en kwam terecht bij Theater de Wilde Wereld aan de Burgtstraat. We gaan hier maandelijks een open comic avond organiseren. ” De entree bedraagt 5 euro. Grapjassen en lolbroeken die zelf een keer het podium willen bestormen zijn altijd welkom zich aan te melden voor een open mic op info@localhost.
Het is noemenswaardig om te vermelden dat er de 16 oktober ook een Wageninger optreedt: Ruuth Verhoeff. Deze 32-jarige standup comedian is sinds januari aan de weg aan het timmeren in de comedywereld en heeft inmiddels al door heel Nederland gespeeld. Met een glimlach en knipoog vertelt Verhoeff: “Over twee jaar Carré vol zou mooi zijn.”

Bron: http://proefwageningen.nl/grapjassen-en-lolbroeken/