Eindelijk… stand up comedy in Veenendaal


Veenendaal saai? Nou… dat valt wel mee. Er is eindelijk stand up comedy in Veenendaal! De foyer van ons theater is komend seizoen een echte comedyclub.

Stand up comedy Veenendaal
Met een biertje in je linkerhand en een bitterbal in je rechter sta je aan de bar. Vergeet de sportschool en kom je buikspieren trainen bij Bazinga Comedy Club in onze foyer! Het bargedeelte van de foyer is op deze avonden een echte comedyclub met gezelligheid, drankjes en de beste stand up comedians.

Microfoon, grappen en publiek
Duik mee in de fascinerende wereld van stand up comedy. Een microfoon, grappen in razend tempo en het publiek. Met alleen deze ingrediënten bezorgen professionele stand up comedians en aanstormende talenten je een avond om niet te vergeten.

Met MC Said el Hassnaoui
Dit alles onder leiding van MC en stand up comedian Said el Hassnaoui: winnaar van het UICF Talent Award en Comedy Slam 2014, vaste comedian van Badaboom en de Comedy Explosion. Veenendaals eigen professionele MC en comedian.

AOT events
De programmering van vanavond word georganiseerd door AOT Events. Na uitverkochte shows in Amsterdam, Groningen, Rotterdam, Utrecht, Berlijn en Barcelona kan er nu ook in Veenendaal genoten worden van deze geweldige comedy shows met op iedere editie weer nieuwe line-up aan comedians.
Eindelijk stand up comedy in Veenendaal!
Tickets
Voor 12,50 heb je al een ticket te pakken. Maar wacht niet te lang, er is beperkt plaats. Check de speeldata!

Bron: https://www.lampegiet.nl/nieuws/936/Eindelijk_stand_up_comedy_in_Veenendaal/