Workshop


ONDERWIJS EN CULTUUR

Plezier, enthousiasme en creativiteit zijn onze kernwoorden. Workshops creëren creativiteit. Ze zorgen voor een frisse wind door je hoofd. Met onze workshops proberen we kinderen en volwassenen uit hun schulp te laten komen. Openstellen aan het onbekende, het nieuwe.

We geven workshops van bassischolen tot aan universiteiten. Na persoonlijk/telefonisch of mailcontact kunnen wij een workshop voorstellen op basis van onze ervaring. Heeft u zelf een workshop in gedachte dan zullen wij die voor u realiseren aan de hand van uw wensen. 

Al onze workshops worden gegeven door docenten uit het vak. Dat wil zeggen dat de geen die de workshop verzorgt ook het vak (semi)professioneel beoefent. Alle workshops worden op maat gemaakt. Met een netwerk bestaande uit honderden artiesten hoort ook een scala aan workshops. De keuze is reuze.

KUNST EN CULTUUR
Naast het organiseren van diverse workshops, kunnen wij ook de complete kunst en cultuur educatie van u overnemen. Als externe partij hoeft u als school uw docenten niet te belasten met extra taken die ze niet te eigen zijn.

De vrij in te vullen schooluren kunnen door onze workshops ingevuld worden. Denk aan blokken van 1,5/2 uur per week waarin leerlingen een workshops volgen. Dit gefaseerd over het gehele schooljaar. 2 of 3 blokken van een x aantal weken waar leerlingen per blok een workshop volgen met (bijvoorbeeld) een einduitvoering voor schoolgenoten en familie in een theater.

We kunnen hier nog veel over schrijven maar de ervaring dat een persoonlijk gesprek meer duidelijkheid schaft. Graag komen we bij u langs. Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.