Comedian of cabaretier voor een comedy show


Comedian boeken? Cabaretier boeken?

Wilt u een comedian boeken? Of een cabaretier boeken? Of u bent hier omdat u een evenement organiseert of wilt organiseren. Daar komt vaak nog een hoop bij kijken. Ongeacht wat uw keus zal zijn, wij kunnen u hier bij helpen.

AOT Events organiseert en programmeert ieder seizoen meer dan 150 evenementen op verschillende locaties in binnen- en buitenland. In Nederland, België en Duitsland realiseren wij evenementen op kleine en middelgrote schaal. Denk hierbij aan comedy shows, open mic’s, workshops, bedrijfsfeesten, bedrijfsoptredens, bedrijfsuitjes, festivals, culturele- of sportevenementen en open dagen.

“AOT Events heeft met Oosterhout Lacht een leuk concept naar ons theater gebracht. Communicatie is helder en snel. Ook het zaken doen met AOT Events is prettig, zowel communicatief als financieel een fijne samenwerkingspartner – theater de Schelleboom.”

Wat doet AOT Events?

*Cabaretier boeken? Of toch liever een comedian boeken voor uw evenement? Of een andere artiest? Bij ons bent u aan het juiste adres. Maatwerk, workshops en meer. AOT Events regelt het. Bedrijven als Bol.com, ROC, Politie, UMC ziekenhuizen en meer zijn u al voorgegaan.

*Vanaf €300 kunnen wij al een evenement voor u organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het roasten van uw baas of collega.
(Een roast is een evenement waar iemand op humoristische wijze wordt beledigd en/of geëerd.)

*Zijn uw (rapport)presentaties saai en kunnen ze meer energie gebruiken. Wij kunnen een comedian en/of presentator leveren die uw presentaties levendig maakt.

*Wat dacht u van een bedrijfsuitje met een afsluitende comedy show. Wij boeken de acts en organiseren de show.

*Heeft u toevallig een eigen locatie/horeca en zoekt u een nieuw en origineel evenement.  Ook dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.
Wij werken met meer dan 20 locaties in binnen- en buitenland waar wij (meestal maandelijks) terugkerende evenementen organiseren.

Kortom AOT Events kan alle kanten op en denkt graag met u mee.

Aarzel niet om ons te bellen of mailen met al uw vragen. Bij AOT Events zijn we creatief en denken we in oplossingen.

Email:aotevents@contacten.email
Tel:+31851302162

Een overzicht van enkele van onze opdrachtgevers:

Amsterdambeachhotel
cultura
cultuurhuus braakhekke
de schelleboom
deavenue
dehip
denwevorst
dewildewereld
drommedaris
gasterij
het vestzaktheater
hofman
hugodevries
kosy
pakhuis
posttheater
rietwijker
studiodebakkerij
Untitled-1
venue
stipplein
VondelCS
wadapartjalogo
La bonbonierre logo