BEDRIJFSFEEST IN UTRECHT


 BEDRIJFSEVENEMENT IN UTRECHT

AOT Events organiseert en programmeert ieder seizoen meer dan 200 evenementen op verschillende locaties in binnen- en buitenland.
In Utrecht realiseren wij evenementen op kleine en middelgrote schaal. Denk hierbij aan comedy shows, open mic’s, workshops, bedrijfsfeesten, bedrijfsoptredens, bedrijfsuitjes, festivals, culturele- of sportevenementen en open dagen.

“AOT Events heeft met Oosterhout Lacht een leuk concept naar ons theater gebracht. Communicatie is helder en snel. Ook het zaken doen met AOT Events is prettig, zowel communicatief als financieel een fijne samenwerkingspartner – theater de Schelleboom.”

*Vanaf €250 kunnen wij al een evenement voor u organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het roasten van uw baas of collega.
(Een roast is een evenement waar iemand op humoristische wijze wordt beledigd en/of geëerd.)

*Zijn uw (rapport)presentaties saai en kunnen ze meer energie gebruiken. Wij kunnen een comedian en/of presentator leveren die uw presentaties levendig maakt.

*Wat dacht u van een bedrijfsuitje met een afsluitende comedy show. Wij boeken de comedians voor u en organiseren de show.

*Heeft u toevallig een eigen ruimte en zoekt u een nieuw en origineel evenement.  Ook dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.
Wij werken met meer dan 20 locaties in binnen- en buitenland waar wij (vaak maandelijks) terugkerende evenementen organiseren.

Kortom AOT Events kan alle kanten op en denkt graag met u mee.

Aarzel niet om ons te bellen of mailen met al uw vragen. Wij denken in oplossingen.

Email: aotevents@contacten.email
Tel: +31851302162